ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

WEBINAR: «Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ»

Saturday 22 Ιανουαρίου 2022

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό Webinar με θέμα «Η επίδραση της πανδημίας στην επαγγελματική ανάπτυξη: ο ρόλος των δεξιοτήτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας».

Το συγκεκριμένο ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.30-13.00.

Ο σκοπός του ενημερωτικού σεμιναρίου έχει ως στόχο να συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα της επαγγελματικής μας πορείας καθώς επίσης θέματα διαχείρισης προκλήσεων ενισχύοντας κατά αυτόν τον τρόπο την ενεργό εμπλοκή της επαγγελματικής μας πορείας στη δια βίου ανάπτυξη.

Επιπροσθέτως, αξιοσημείωτη θα είναι και η αναφορά σε δεξιότητες, οι οποίες αποτελούν τα βασικά εφόδια για την δια βίου ανάπτυξη στη διαχείριση της ρευστότητας του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Εισηγητής:

Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Γραφείου Διασύνδεσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπερσύνδεσμος ενημερωτικού σεμιναρίου

Webex

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mca4e68f5eda91df868c57f2f94e3bcd1

Πληροφορίες για το webinar

H συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του ενημερωτικού webinar θα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Webex Meetings  

Το ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική γλώσσα.

Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τον εισηγητή θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται για «βεβαίωση παρακολούθησης» παρακαλούνται να μπουν στο σύνδεσμο που παρατίθεται πιο κάτω προς συμπλήρωση των στοιχείων τους:

https://forms.gle/rU7RMFQA1o1qoiv66